Offerte maken

Offerte maken

Bruiloft

Wat een spannende en ontzettend leuke tijd staat jullie te wachten! Nog even en jullie grote dag breekt aan. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! Samen met ons professionele team van koks en bediening zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven om nooit te vergeten. Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling.

Offerte aanvragen
Villa Clementine:

Hoe jullie dag er bij ons uit kan zien? Zo!

In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor jullie bijzondere dag en jullie voorbereiden op het ja-woord. We ontvangen jullie gasten in onze monumentale hal en begeleiden ze naar de Gouden zaal op de begane grond of Turquoise zaal op de eerste verdieping. Daar zal jullie huwelijk door een ambtenaar naar keuze worden voltrokken.

Na de ceremonie wachten we jullie en jullie gasten op met een glas bubbels, zodat jullie met elkaar kunnen proosten op jullie leven samen. Bij mooi weer kunnen jullie de taart in ons romantische prieel in de binnentuin aansnijden.

De spanning van het ja-woord is weg. De zon schijnt over de villa heen de tuin in en jullie kunnen genieten van een ontspannen borrel, met drankjes en verschillende hapjes. De fotograaf zet jullie en jullie gezelschap op de foto en familie en vrienden spreken jullie met lieve woorden toe. Wat een bijzondere dag is het nu al! Na de borrel is het tijd voor het diner. Een driegangen diner aan één lange tafel, shared dining aan meerdere ronde tafels of een walking dinner bestaande uit kleine gerechtjes, de keuze is aan jullie.

We dekken onze tafels met strak wit linnen, wit servies en kaarsen. De bloemen die jullie hebben uitgekozen maken het geheel af.

Terwijl wij jullie avondgasten ontvangen en begeleiden naar de feestzaal, trekken jullie je terug in de Herenkamer om even met z’n tweeën te zijn, lippen opnieuw te stiften, een eventuele dansjurk aan te trekken en schoenen te verwisselen. De DJ of band staat klaar, het licht is gedimd, de drankjes worden ingeschonken en de hapjes worden bereid. Tijd voor een knallend avondfeest om jullie geweldige dag tot in de late uurtjes af te sluiten! Hieronder kunnen jullie zelf jullie offerte samenstellen.

Al onze mogelijkheden en prijzen zijn in het boekingssysteem verwerkt, dus jullie kunnen samen jullie perfecte dag vormgeven. Ook kunnen jullie een afspraak met ons inplannen, om de villa te bekijken en jullie wensen met ons te bespreken. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Slide

“Het was super, het eten was fantastisch en
de sfeer van de villa maakten alles compleet"

- Sandra & Robin -

“Het was super, het eten was fantastisch en de sfeer van de villa maakten alles compleet"

- Sandra & Robin -

Slide

"De communicatie vooraf was heel helder"

- Lindsay & Stefan -

"De communicatie vooraf was heel helder"

- Lindsay & Stefan -

Slide

"Ik had nergens anders onze bruiloft willen vieren!"

- Lotte & Niels -

"Ik had nergens anders onze bruiloft willen vieren!"

- Lotte & Niels -

Slide

"De serre en tuin bieden ook
mooie mogelijkheden voor foto’s"

- Reshma & Sander -

"De serre en tuin bieden ook mooie mogelijkheden voor foto’s"

- Reshma & Sander -

Slide

"Onze keuze viel op Clementine omdat het zo'n
prachtig pand op een mooie locatie is"

- Wendy & Peter -

"Onze keuze viel op Clementine omdat het zo´n prachtig pand op een mooie locatie is"

- Wendy & Peter -

Slide

"Vanaf het moment dat wij onze eerste afspraak
hadden waren wij verliefd op de locatie"

- Valerie & Arjan -

"Vanaf het moment dat wij onze eerste afspraak hadden waren wij verliefd op de locatie"

- Valerie & Arjan -

Slide

"Alles was tot in de puntjes verzorgd"

- Nicole & Erwin -

"Alles was tot in de puntjes verzorgd"

- Nicole & Erwin -